We zijn open!

Open vanaf morgen!

Eindelijk lijkt onze regering wakker te worden. Sport en Fitness zijn belangrijk om de volksgezondheid te bevorderen. Binnen Europa was Nederland het enige land waar binnensport nog niet toegestaan was. Gelukkig mogen we de deuren weer openen voor Fitness. Ook de eGYM, en de groepslessen gaan weer van start!
Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de tent en de online groepslessen om fit te blijven maar vanaf morgen mogen we jullie eindelijk weer binnen ontvangen om aan je gezondheid te werken.

Alleen reserveren voor groepslessen

Je kan een plekje reserveren voor de groepslessen via email zoals je dat al eerder gewend was. Je kan natuurlijk ook reserveren aan de balie maar als je reserveert, dan ben je zeker van een plekje. Er zijn iedere dag circuittrainingen in de tent waar je aan mee kan doen. Zorg voor warme kleding in laagjes en kom bij voorkeur op de fiets zodat je al opgewarmd bent.

Schoon inleveren fietsen en pumpstangen aub
We willen de uitgeleende pump-sets en spinningfietsen graag zo snel mogelijk weer terug hebben zodat we de groepslessen weer op kunnen starten. Wil je aub je geleende spullen schoon en compleet inleveren?
Meld het aub even aan een van de medewerkers wanneer je iets terugbrengt zodat we je naam van de lijst kunnen afstrepen en onze administratie weer klopt. BVD

Groepslessen starten weer
Alle circuittrainingen gaan gewoon door in de tent. Spinning, Pump, Dance en Yoga starten deze week weer Klik hier  voor het lesrooster.

Koffie2go, douches open, sauna gesloten
Na het sporten krijg je uiteraard een kopje koffie of thee 2 go. Kleedkamers en douches zijn open maar de sauna is helaas nog even gesloten. Bedankt voor je begrip en je support. Wij helpen je heel graag met een gezonde leefstijl. Daar zijn we voor opgeleid en daar staan we voor.

Dank voor jouw steun
Dankzij jouw contributie hebben we de vaste kosten van personeel en huisvesting kunnen doorbetalen. Onze dank daarvoor want we ontvingen enige financiële steun van de overheid maar lang niet voldoende om alle vaste kosten te dekken. Kan je echt niet betalen omdat je zelf financieel getroffen bent door de Lockdown? Neem dan even persoonlijk contact met ons op zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Welkom terug en veel liefs gewenst van Team Nije Balans