Wat bieden we?

FITNESS

Niemand is te dik, te oud of te ongetraind voor fitness. Voordat je  zelfstandig aan de slag gaat, krijg je eerst drie keer begeleiding van een gediplomeerde instructeur.  In een persoonlijk schema houden we rekening met je doelstellingen. Vet verbranden? Een strakkere buik? Een betere conditie? Sterker worden? Het kan allemaal met eenvoudig in te stellen toestellen en leuke lessen. Met de korte, intensieve Impulse training of 30 minuten op de eGym ben je fit in 30 minuten!
Na 4-6 weken evalueren we je resultaten en stellen we zo nodig het schema bij. Wil je meer begeleiding? Tegen een kleine maandelijkse vergoeding houdt een personal coach je via persoonlijke gesprekken gemotiveerd om je doelen te bereiken. Je eigen Personal Trainer? Ook dat is mogelijk.

nije-balans-egym

Afslanken

Succes gegarandeerd met het afslankprogramma van Nije Balans Lees meer…

ik-wil-afvallen

Spinning en andere groepslessen

Motiverende instructeurs geven het goede voorbeeld. Op de maat van de swingende muziek hoef je de bewegingen alleen maar na te doen.
Moeilijke pasjes? Daar doen we niet aan bij Nije Balans. Plezier in bewegen staat centraal.
Weinig tijd? Combineer lessen van 15, 30 of 45 minuten naar eigen wens. Bijvoorbeeld eerst 30 minuten spinning (groepsles fietsen op muziek) en direct aansluitend een buikspierkwartiertje of een total body (30 minuten).

Ruim 40 groepslessen per week. De meeste lessen zijn direct toegankelijk voor beginners. Vaste tijden zijn een goede stok achter de deur om het vol te houden. Zie groepslesrooster  en Omschrijving groepslessen

Spinning bij Nije Balans

Gezellige Koffiecorner

Na het sporten gezellig even uitpuffen en nakletsen met uw trainingsmaatjes  in de ruime en lichte Koffiecorner. Geniet van een welverdiend kopje koffie, thee of een verfrissend sportdrankje. Alle drankjes zijn bij uw lidmaatschap inbegrepen dus uw portemonnee laat u lekker thuis.

receptie_lounge_nije_balans_fitnesscentrum_lemmer

In de gezellige koffiecorner geniet je van een gratis kopje koffie, thee of een suikervrij sportdrankje

Personal Training

Je eigen personal trainer helpt je om je doelen te halen. Lees meer…

Zonnebank

Zin in een omers kleurtje? Ga lekker onder de zonnebank. Afrekenen kan met je clubcard of via een apart lidmaatschap.

Gezondheidscoaching en psychologie

Op zoek naar meer balans in je leven? Renee Roelants is een gezondheidscoach met jaren ervaring. Lees meer over:
Persoonlijke gezondheidscoaching bij Nije Balans…

Fysiotherapie in balans

Fysiotherapie

Pijnlijke knieën, rug, of andere klachten? Rinske Akkerman van Fysio in Balans heeft de kennis en kunde in huis om u weer aan de gang te krijgen. Lees meer…

sauna gratis bij Nije Balan

Sauna

In de weldadige warmte van de Finse sauna kom je weer helemaal tot rust na het sporten. De sauna bij Nije Balans is gratis voor leden.

Kwaliteit

Is bij Nije Balans geen loze kreet maar een missie: Nije Balans wordt regelmatig gekeurd door een onafhankelijk keuringsinstituut. Nije Balans is als enige fitnesscentrum van Lemmer aangesloten bij de Vereniging exclusieve sportscholen.

Een 8.2 gemiddeld

De mening van onze leden is belangrijk voor ons. We meten regelmatig de tevredenheid van onze leden. Bij het laatste onderzoek beoordeelden onze leden Nije Balans met een 8.2 gemiddeld!

Lees Wat onze leden zeggen over Nije Balans

Zonnebank

Zin in een zomers kleurtje? Ga lekker onder de zonnebank. De zonnebank bij Nije balans is met voorrang beschikbaar voor klanten. Afrekenen kan met je clubcard of via een apart lidmaatschap.

Zonnebank Nije Balans