Veel gestelde vragen.

Wat kost fitness bij Nije Balans in Lemmer?

Fitness is niet duur, bij Nije Balans sport je als volwassene al vanaf € 34,50 per maand en scholieren/studenten vanaf €22,50

* inclusief begeleiding, 50 groepslessen per week, koffie, thee, sportdrank en sauna. E-mail voor de prijslijst of boek nu een gratis Proefles.

Ik wil graag direct overstappen van een ander fitnesscentrum

Ben je al lid bij een andere sportschool? Ben je niet helemaal tevreden of sport je toch liever bij Nije Balans?

Stap nu gratis over naar Nije Balans met de overstapregeling. 

Wij nemen tot 3 maanden  je lidmaatschapskosten bij je andere sportschool over. Kom langs met een kopietje van je lidmaatschapsformulier en we regelen het bij de balie…

Gratis sauna/koffie/thee &sportdrank?

Ja want Nije Balans is een all inclusive fitnessclub, (bijna) al onze faciliteiten zijn inbegrepen in één overzichtelijk lidmaatschap zodat je, eenmaal binnen met je clubpasje, je portemonnee niet meer nodig hebt! (Alleen voor de zonnebank geldt een kleine extra bijdrage.

Moet ik opnieuw inschrijfgeld betalen als ik weer inschrijf ?

Ben ook jij ooit fanatiek begonnen bij fitnesscentrum Nije Balans met het plan om een paar kilo af te vallen? Of wilde je iedere week tot rust te komen tijdens (yin) yoga of wilde je juist je conditie verbeteren tijdens de spinninglessen of de Impulse? Misschien stond swingen bij de club dance of Zumba wel hoog op je lijstje.

Dit alles, en nog veel meer is allemaal weer  binnen handbereik en extra voordelig met de herstarters actie.

  • Je ontvangt nu €50 voordeel bij je her-inschrijving
  • Je wordt 2 x persoonlijk begeleid door een van onze fitnessinstructeurs
  • Je mag 2x gratis onder de zonnebank óf
  • 4 weken gratis afslankbegeleiding

Met een vernieuwde groep jonge professionals zijn wij als team helemaal klaar om jou weer op weg te helpen waar je ooit gestopt bent. Ben jij in de afgelopen 12 jaar lid geweest bij fitnesscentrum Nije Balans en wil je je sportcarrière nieuw leven in blazen? Bel of mail dan snel voor een afspraak of wip gezellig langs.

Deze actie is geldig tot 31 januari 2018, niks staat die goeie voornemens dus nog in de weg.

Hoe kan ik plaatselijk afslanken?

Ik vind mijn billen en heupen te dik. Met welke oefening kan ik plaatselijk afslanken en vetverbranden? Ondanks alle mooie beloftes op TV is plaatselijk vetverbranden zonder liposuctie niet mogelijk. Wanneer je aankomt worden bij de meeste vrouwen de heupen, billen en buik het eerst dikker. Bij mannen gaan de kilo’s meestal eerst rond de buik zitten. Genetische factoren spelen ook een belangrijke rol. Je vetpercentage en dus ook je probleemzones pak je aan door vaker en vooral intensiever te bewegen en door anders te eten. Onze lifestylecoaches helpen je graag! mail nu!

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten of opschorten?

Ja!, bij ernstige ziekte of overmacht kan je (na de eerste maand eigen risico) tijdelijke verlaging van de contributie aanvragen of even helemaal stoppen. Je mag je lidmaatschap uiteraard ook overdragen aan iemand anders. Kom even langs dan regelen we het direct.

Ik heb nog nooit aan fitness gedaan, kan ik zomaar beginnen?

Ja, want voordat je begint, legt een gediplomeerde instructeur je in twee eenvoudige lessen de belangrijkste principes van fitness uit. Twijfel je over je conditie? Mail nú voor een gratis fittest

Hoe kan ik opzeggen?

Iedereen heeft wel eens een motivatiedipje of tijdelijk andere prioriteiten. Wellicht kan een van onze lifestyle coaches je helpen om weer gemotiveerd te raken met een gratis personal training, een peptalk, mental coaching, een nieuw schema of een lifestyle advies.

Opzeggen kan niet per email.

Opzeggen kan wél schriftelijk en bij de balie via het opzegformulier, je ontvangt dan direct je opzegbevestiging mee naar huis. We vragen je dus om even langs te komen zodat we ook van je te weten komen wat de reden is van je opzegging.

Ik wil een ander lidmaatschap, moet ik inschrijfgeld betalen?

Nee, je bent al klant dus alleen je contributie wordt aangepast. Kom gerust even langs bij de balie of E-mail ons.

Mag mijn contributie geïndexeerd worden?

Een indexering is een aanpassing aan de CBS index. Je mag je lidmaatschap uiteraard altijd opzeggen maar je stopdatum is afhankelijk van de lidmaatschapsperiode die je hebt afgesproken op het moment van inschrijven. Je hebt na afloop van je lidmaatschap een opzegtermijn van een maand.

Je bent welkom bij de balie om een uitschrijf formulier in te vullen. We stoppen je lidmaatschap dan op de afgesproken datum en je ontvangt een bevestiging van je opzegging. Je bent altijd weer welkom om opnieuw te beginnen. Start je binnen 6 maanden? Dan betaal je geen inschrijfkosten. Klik hier voor een herstarters-aanbieding.

Ik ben 65 plusser en heb al jaren niet meer gesport, mag ik zomaar beginnen met fitness?

Ja, want bewegen is juist voor oudere mensen heel erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat zelfs bij mensen van 80 jaar en ouder kracht en conditie snel verbeteren met 2 maal per week 30 minuten fitness. Bij Nije Balans sporten mensen vanaf 14 tot 84 jaar! eGym is de perfecte krachttraining voor ongetrainde sporters!

Ik ga verhuizen, mag ik per direct opzeggen?

Als je verhuist buiten een straal van 20 kilometer of er is sprake van een overmachtssituatie waardoor je niet kan sporten, dan kan je het lidmaatschap opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Je kan je lidmaatschap ook overdragen op iemand anders. Maak even een afspraak of kom langs bij de balie met een kopietje van de inschrijving in je nieuwe woonplaats. We regelen het dan direct…

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Mail ons en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk…