Veel gestelde vragen.

Ik heb nog nooit aan fitness gedaan, kan ik zomaar beginnen?

Ja, want voordat je begint, legt een gediplomeerde instructeur je in twee eenvoudige lessen de belangrijkste principes van fitness uit. Twijfel je over je conditie? Mail nú voor een gratis fittest

Wat kost fitness bij Nije Balans in Lemmer?

Fitness is niet duur, bij Nije Balans sport je als volwassene al vanaf € 37,50 per maand en scholieren  vanaf €29,50 per maand

* inclusief begeleiding, groepslessen, koffie, thee, sportdrank en sauna.

Wil je een prijslijst ontvangen?

Aanvraag Inbody test

Wil jij je vetpercentage en je gewicht weten? Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een afspraak. Geen zin om te wachten? Kom gerust even langs bij Nije Balans.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

of boek nu een gratis Proefles.

Moet ik opnieuw inschrijfgeld betalen als ik weer inschrijf ?

Ben ook jij ooit fanatiek begonnen bij fitnesscentrum Nije Balans met het plan om een paar kilo af te vallen? Of wilde je iedere week tot rust te komen tijdens (yin) yoga of wilde je juist je conditie verbeteren tijdens de spinninglessen of de Impulse? Misschien stond swingen bij de club dance of Zumba wel hoog op je lijstje.

Dit alles, en nog veel meer is allemaal weer  binnen handbereik en extra voordelig met de herstarters actie.

  • Je ontvangt nu €50 voordeel bij je her-inschrijving
  • Je wordt 2 x persoonlijk begeleid door een van onze fitnessinstructeurs
  • Je mag 2x gratis onder de zonnebank óf
  • 4 weken gratis afslankbegeleiding

Met een vernieuwde groep jonge professionals zijn wij als team helemaal klaar om jou weer op weg te helpen waar je ooit gestopt bent. Ben jij in de afgelopen 12 jaar lid geweest bij fitnesscentrum Nije Balans en wil je je sportcarrière nieuw leven in blazen? Bel of mail dan snel voor een afspraak of wip gezellig langs.

Deze actie is geldig tot 31 januari 2018, niks staat die goeie voornemens dus nog in de weg.

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten of opschorten?

Bij ziekte of overmacht kan je (na de eerste maand eigen risico) tijdelijk verlaging van de contributie aanvragen of zelfs even helemaal stoppen met betalen mits je lidmaatschap is afgelopen.

Je mag je lidmaatschap uiteraard ook tijdelijk overdragen aan iemand anders. Kom even langs dan regelen we het direct.

Is het veilig om te sporten?

Bedankt voor je vraag.  We vragen onze bezoekers om voor het sporten de handen te desinfecteren. Nije Balans heet uitstekende ventilatie, openslaande deuren en ramen en airco met een goedgekeurd filtersysteem. Looppaden worden duidelijk aangegeven en we maken meerderde keren per dag schoon.

We vragen je om te helpen door de aanwijzingen van het personeel op te volgen, voldoende afstand te bewaren, je handen voor de training te wassen met zeep en je gebruikte materialen na je training te desinfecteren.

Bedankt voor je begrip en je medewerking,

Team Nije Balans

Met sportieve groet,

Christien de Jong en Erik Huijbens

ps: heb je andere vragen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Vraag Team Nije Balans

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil graag direct overstappen van een ander fitnesscentrum

Ben je al lid bij een andere sportschool? Ben je niet helemaal tevreden of sport je toch liever bij Nije Balans?

Stap nu gratis over naar Nije Balans met de overstapregeling. 

Wij nemen tot 3 maanden  je lidmaatschapskosten bij je andere sportschool over. Kom langs met een kopietje van je lidmaatschapsformulier en we regelen het bij de balie…

Gratis sauna/koffie/thee & sportdrank?

Ja want Nije Balans is een all inclusive fitnessclub, (bijna) al onze faciliteiten zijn inbegrepen in één overzichtelijk lidmaatschap zodat je, eenmaal binnen met je clubpasje, je portemonnee niet meer nodig hebt!

Waarom wordt mijn contributie geïndexeerd?

Een indexering is een aanpassing aan de CBS index. Je mag je lidmaatschap uiteraard altijd opzeggen maar je stopdatum is afhankelijk van de lidmaatschapsperiode die je hebt afgesproken op het moment van inschrijven. Je hebt na afloop van je lidmaatschap een opzegtermijn van een maand.

Je bent welkom bij de balie om een uitschrijf formulier in te vullen. We stoppen je lidmaatschap dan op de afgesproken datum en je ontvangt een bevestiging van je opzegging. Je bent altijd weer welkom om opnieuw te beginnen. Start je binnen 6 maanden? Dan betaal je geen inschrijfkosten. Klik hier voor een herstarters-aanbieding.

Hoe kan ik opzeggen?

Iedereen heeft wel eens een motivatiedipje of tijdelijk andere prioriteiten. Wellicht kan een van onze lifestyle coaches je helpen om weer gemotiveerd te raken met een gratis personal training, een peptalk, mental coaching, een nieuw schema of een lifestyle advies.

Opzeggen kan niet per email.

Opzeggen kan wél schriftelijk en bij de balie via het opzegformulier, je ontvangt dan direct je opzegbevestiging mee naar huis. We vragen je dus om even langs te komen zodat we ook van je te weten komen wat de reden is van je opzegging.