Fitness in Lemmer

Je hebt een fitnessdoel voor ogen, maar je weet nog niet precies hoe je dit doel kunt bereiken? Bij Nije Balans stellen we samen jouw fitnessschema op en kiezen we welk fitnessprogramma jij moet volgen om je doelen te behalen. Met de fitness-instructeurs van Team Nije Balans behaal je jouw doelstellingen op fitness-,  voedings-, en leefstijlgebied.

Persoonlijk fitnessprogramma

Bij Nije Balans hebben we 4 verschillende fitnessruimten. Gediplomeerde fitness-instructeurs helpen je om de fitnesstoestellen te gebruiken. We hebben fitnesstoestellen en groepslessen om je conditie te verbeteren en om je spieren te versterken.

Fitness was nooit leuker of makkelijker

Fitness wordt een fluitje van een cent met de super-eenvoudig te bedienen fitnesstoestellen van de eGym cirkel. eGym is het allermodernste snufje op fitnessgebied. Je hoeft niets meer te onthouden. Je stoelhoogte, je weerstand, je tempo en je rustpauzes worden via jouw persoonlijke fitnessprogramma automatisch voor je ingesteld. Makkelijk, veilig en effectief! In 35 minuten doe je een volledige fitnesstraining voor het hele lichaam. Even douchen, kopje koffie en lekker fit en voldaan weer naar huis…

Gratis proefles fitness in Lemmer bij Nije Balans?

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.