Personal Training.

Je personal trainer,  jouw stok achter de deur

Veel meeste mensen die starten met fitness krijgen na enige tijd meer moeite om zichzelf te motiveren. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij veel effectiever traint, dan wanneer je dit individueel doet. Het is de taak van je Personal Trainer om jou in het zweet te werken en te zorgen voor meetbare en zichtbare resultaten zonder dat je afhaakt of geblesseerd raakt. Een Personal Trainer is niet alleen je leefstijlcoach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en vooral een supersterke motivator!

NijeBalans-Fysiotherapie

Eindelijk weer fit, slank en vitaal?

Als je het onderstaande formulier invult, nodigen we je uit voor een gratis kennismakingsgesprek met een personal trainer. In dit gesprek bespreken we eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. We stellen samen je persoonlijke doelen vast en aan de hand van al je gegevens stellen we je persoonlijke beweegplan op. Twijfel je nog of Personal Training echt wel iets voor jou is?

Is personal training duur?

Een personal trainer kost veel minder dan je automonteur. Eén op één personal training bij Nije Balans is al mogelijk vanaf €46 per uur*. Dus wat vind je belangrijker? Je auto, je portemonnee, of je gezondheid? Tip: Deel de kosten van je personal trainer samen met je trainingsmaat. Je sport dan samen, dat is gezelliger en voordeliger!

Meer weten over Personal Training?

Vul onderstaand formulier in en stel eventueel je vraag. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Personal Training

*Prijs voor leden (niet leden €55 per uur)