Nieuwe openingstijden

Aangepaste openingstijden

Komende 3 weken moet Nije Balans net als alle andere, zogenaamde niet-essentiële bedrijven sluiten om 17.00 uur.
We vinden dat erg jammer want sport is een belangrijke preventieve ondersteuning om de kans op ziekte te verlagen en de natuurlijke weerstand te verhogen. De maatregelen gelden voor de komende drie weken. Om toch zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om te sporten, breiden we binnen de wettelijke mogelijkheden onze openingstijden uit.

Tussen de middag open en ’s morgens vanaf 06.45 uur
We gaan op maandag en donderdag nóg vroeger open (06.45 uur)  Zodat je vóór werk kan sporten. Tussen de middag blijven we open en in het weekend gaan we ook langer open (van 08.30 – 15.00 uur).

Extra groepslessen en weekend open tot 15.00 uur

De groepslessen worden verplaatst naar de ochtend en de middag. We breiden het lesrooster uit met 8 extra groepslessen per week. Er komt een extra pump op dinsdagochtend, een extra spinningles op vrijdagmorgen met Tessa en een Fit & Vitaal met Anke op woensdagmiddag. Fit & Vitaal wordt gegeven in de groepslessenzaal en bestaat uit 30 minuten Total body oefeningen voor jong en oud met aansluitend 15 minuten rekken en strekken tegen de spierpijn en voor de ontspanning. Doe je mee? Bekijk het nieuwe lesrooster via deze link

Wij helpen je heel graag met een gezonde leefstijl. Daar zijn we voor opgeleid en daar staan we voor.

We vragen je uiteraard om thuis te blijven als je verkouden of ziek bent en iedereen voldoende persoonlijke ruimte te gunnen. Vragen of opmerkingen? Stuur een email aub.

Veel beweegplezier en een goede gezondheid gewenst namens Team Nije Balans