Flow Yoga en mindfulness met Nicolette

Yoga bij Nije Balans
 • Even voorstellen:Nicolette van Oortmerssen is Yoga leraar en life-coach. Ze is op maandag en donderdag bij Nije Balans aanwezig. Je kunt op deze dagen meedoen met haar lessen leren mediteren en Flow yoga.Nicolette geeft vanaf 13 januari de volgende groepslessen:maandag 17.15 -18.15 Flow Yogadonderdag 08.15-08.45  Mindfullness  donderdag 09.00-10.00 Flow Yoga

  Waarom Mindfullness tranining?

  Mindfulness brengt je lichaam en je gedachten tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard.

  Daarbij heeft mindfullness training een groot aantal gezondheidsvoordelen. Je vermindert stresshormonen in je lichaam. Je bloeddruk verlaagt en je lichaam kalmeert en herstelt zich.

  Donderdag (vanaf 16 januari)

  08.15 – 08.45  Leren mediteren
  Mindfulness training  

  In een les van 30 minuten train je je aandacht en focus, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je leert op een andere manier om te gaan met je malende gedachten en krijgt meer grip op gevoelens, emoties, gedrag en reactiepatronen. Regelmatige training vermindert gevoelens van angst en stress en verbetert je concentratie en focus en is daarom bij uitstek geschikt om je dag mee te beginnen.

  WAT IS FLOW YOGA?

  Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. Je maakt gebruik van je ademhaling om je aandacht meer naar binnen te brengen en je omgeving los te laten. De focus bij Flow yoga ligt op gratie en souplesse. Er zijn altijd opties in houdingen, zodat je rustig kunt opbouwen en de les geschikt is voor alle niveaus. Flow yoga is geschikt voor iedereen die iets meer dynamiek wil dan Yin yoga en Club yoga te intensief vindt.

 • 2020_rooster_jan_nijebalans