Nieuw : Flow Yoga en leren mediteren

Yoga bij Nije Balans

Even voorstellen:

Nicolette van Oortmerssen is Yoga leraar en life-coach. Ze is op maandag en donderdag bij Nije Balans aanwezig. Je kunt op deze dagen meedoen met haar lessen: Leren mediteren en Flow yoga.

Nicolette geeft vanaf 13 januari bij Nije Balans de volgende groepslessen geven:

maandag 16.30 -17.30 Flow Yoga

donderdag 08.15-08.45 Leren mediteren

donderdag 09.00-10.00 Flow Yoga

Waarom zou ik willen mediteren?

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving.

Meditatie breng je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard. Meditatie kán een spirituele belevenis zijn – maar dat hoeft zeker niet.

Daarbij heeft meditatie een groot aantal gezondheidsvoordelen. Meditatie vermindert stresshormonen in je lichaam. Je bloeddruk verlaagt en je lichaam kalmeert en herstelt zich.

donderdag 08.15-08.45 Leren mediteren

Wat is Flow yoga?

Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. Je maakt gebruik van je ademhaling om je aandacht meer naar binnen te brengen en je omgeving los te laten. De focus bij Flow yoga ligt op gratie en souplesse. Er zijn altijd opties in houdingen, zodat je rustig kunt opbouwen en de les geschikt is voor alle niveaus. Flow yoga is geschikt voor iedereen die iets meer dynamiek wil dan Yin yoga en Club yoga te intensief vindt.

maandag 16.30 -17.30 Flow Yoga

donderdag 09.00-10.00 Flow Yoga

Meer informatie over Noicolette’s diensten vind je op www.coachjezelfnaargeluk.nl. Hier kun je ook een afspraak inplannen voor een gesprek of behandeling.

Pin It on Pinterest

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.