AED aanwezig bij Nije Balans

 

Wij ontvangen je met een glimlach

Wij kennen je als persoon

Wij geven jou positieve energie

Wij stimuleren je om je doel te behalen

Wij bieden je ’n plezierige, veilige, schone omgeving

Je bent welkom bij alle 100 VES sportcentra

Nije Balans

Al sinds 2004 hét Lifestyle centrum van Lemmer en omstreken. De gepassioneerde eigenaren Erik Huijbens (Fysiotherapie) en Christien de Jong (CIOS sport &bewegen) staan nog steeds op de werkvloer samen met een team van 15 gemotiveerde en geschoolde medewerkers. Nije Balans is 75 uur per week open, en we bieden keus uit ruim 50 groepslessen per week. Naast fitness, groepslessen, fysiotherapie, voedingsbegeleiding en Personal Training mogen onze leden gratis gebruik maken van koffie thee, sportdrank en sauna

Missie Nije Balans:

Bij Nije Balans willen we onze gasten inspireren, motiveren en professioneel begeleiden om hun leefstijl blijvend te verbeteren.

Visie Nije Balans:

Bewust kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest door goede voeding, voldoende beweging en voldoende ontspanning. Dit levert een gezonde balans op om je fit te voelen en met een positieve houding te genieten van het leven.

Gezondheid is je kostbaarste bezit. Daarom verwelkomen we je graag bij Nije Balans om je te helpen je leven beter in balans te brengen want met de juiste leefregels stuur je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aan.

Inflatiecorrectie per 1 januari

Hoewel we in 2013, 2014, 2015 en 2016 niet hebben geïndexeerd, ontkomen we er niet aan om per 1 januari de tarieven van Nije Balans te indexeren zodat we kunnen blijven investeren in jouw gezondheid. Lees meer…

download

Veel sportcentra in Nederland beweren dat ze kwaliteit leveren. Maar er is een groot verschil tussen zeggen dat je goed bent en bewezen kwaliteit. Nije Balans wordt regelmatig door een onafhankelijk keuringsinstituut getoetst. (vergelijkbaar met BOVAG of Michelin) Bij de laatste keuring behaalde Nije Balans het predicaat: uitstekend(!) Ook onze klanten vragen we regelmatig hoe zij Nije Balans ervaren. Bij het laatste onderzoek waardeerden klanten ons met een 8,2 gemiddeld, klik hier voor de resultaten van de test.

6366goud

Het beste Fitnesscentrum van Friesland

In 2011 is Nije Balans uitgeroepen tot het beste Fitnesscentrum van Friesland. Team Nije Balans wordt jaarlijks getraind op inhoudelijke vakkennis, klantvriendelijkheid, reanimatie, AED gebruik en (communicatie)vaardigheden. Het keurmerk Fitness Totaal is slechts voorbehouden aan 90 van de circa 2.000 fitnessclubs van Nederland. Die 90 clubs zijn samen lid van de vereniging exclusieve sportcentra en vormen een selecte groep fitnessclubs in Nederland. Er moet aan zeer strenge kwaliteitseisen worden voldaan. Exclusieve Sportcentra gaan voor die allerhoogste kwaliteit omdat wij vinden dat de klant altijd CENTRAAL behoort te staan. Het gaat bij ons om het behalen van doelstellingen in een prettige en vertrouwde omgeving, waar mensen zich op hun gemak voelen.
Nije Balans is géén landelijke keten of franchise organisatie maar een familiebedrijf dat al bestaat sinds 2004. Je bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe Nije Balans aanvoelt.

bovag

 

Gratis Proefles

Spreekt ons verhaal e aan? Start dan met een gratis proefles fitness. We nemen contact met je op om een persoonlijke ennismakingsgesprek in te plannen.

Stap 1 van 2

  • DD slash MM slash JJJJ
Christien de Jong en Erik Huijbens