Corona crisis

Zullen we elkaar helpen om vitaal te blijven? 

Wil jij ons, net als heel veel andere leden steunen door jouw contributie door te betalen? Ook of mischien wel juist nu we gesloten zijn. Als jij niet de volledige contributie kúnt of wilt betalen dan accepteren we dat. Wij beloven jou hoe dan ook dat we er alles aan zullen doen om Nije Balans straks nog mooier, sterker en beter te heropenen. En we hopen daarbij op jouw steun.

Personeel doorbetalen 
Wij beloven dat we onze mensen netjes doorbetalen zolang als we kunnen.
Wij beloven om alle leden die dat willen, te compenseren voor de gemiste tijd en de gemiste lessen en de gemiste trainingen en de gemiste kopjes koffie en thee en de mooie gesprekken aan de koffietafel en in de kleedkamers en de sauna.

Compensatie voor wie dat het nodig heeft

  • Heb je een 1 x per week of 2 x per week kaart? Je mag alle gemiste lessen inhalen, ook na afloop van je lidmaatschap.
  • Heb je een prepaid of een rittenkaart? We verlengen we je Prepaid  lidmaatschap met de gemiste tijd en je mag de gemiste lessen later inhalen.
  • Heb je een maandelijks opzegbaar lidmaatschap of loopt je lidmaatschap nog een tijdje door? Wanner je doorbetaalt, ontvang je een voucher voor een vriend of vriendin om met korting te sporten, nét zolang als de tijd die jij niet hebt mogen sporten. We zullen wwaarschijnlijk wat leden verliezen maar een toestroom van leden houden we ons de prijzen betaalbaar voor iedereen.
  • Je mag deze eventueel ook gebruiken voor jezelf als je dat wilt. Dan ontvang je na de crisis  korting op je contributie wanneer we weer open zijn. Zo kunnen wij tijdens de sluiting de geldstroom op gang houden om onze vaste lasten door te betalen.
  • Als je volledig doorbetaalt mag je gebruik maken van onze materialen uitleen service en de buitenfitness.
  • Als we geen keuze ontvangen, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met de normale contributie.

Bedankt voor je steun en blijf vooral gezond!

Keuze compensatie corona contributie

Via dit formulier bepaal je zelf of je korting krijgt, bevriest of contributie doorbetaalt, wanneer je geen keuze maakt, betaal je door, onze dank voor het invullen.
    Wie doorbetaalt, steunt Nije Balans tijdens de crisis en je ontvangt dan een voucher voor gratis sporten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.