Fitnesscentrum Nije Balans voor Lifestyle en Bewegen is 7 dagen per week open. Nije Balans biedt het ruimste aanbod van Lemmer, Zuidwest Friesland en de Noordoost Polder! Waarom sporten bij Nije Balans?

ik-wil-afvallen

Afslanken

Verantwoord en duurzaam afslanken is een vak apart. 97% van alle mensen die via shakes of een crashdieet afslanken is na 5 jaar zwaarder dan toen ze begonnen. Wij weten hoe je permanent op een gezond gewicht blijft. Onze lifestyle-adviseurs helpen je graag om via meer beweging en gezonde voeding slank te worden en slank te blijven:

Lees meer over afslanken bij Nije Balans

relaxation

Yoga

Breng meer balans in je  lifestyle. Mooi op elkaar afgestemde, vloeiende oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen in balans met deze dynamische en ontspannende les.

Lees meer over Yoga, Body Balance en Pilates bij Nije Balans…

Voedingsbegeleiding, afslanken bij Nije Balans

Wil je graag een paar kilo afslanken in 10 weken?

Een paar keer week 30 minuten bewegen, gecombineerd met een uitgekiend en makkelijk te volgen voedingsprogramma doet wonderen voor je energieniveau! Een killerbody wil iedereen en het korte, succesvolle afslankprogramma  10 weken is een perfecte manier om snel  je figuur en conditie te verbeteren.
Lees hoe je in 10 weken kilo’s afslankt* .
Nije Balans is 7 dagen per week open, 360 dagen per jaar. Hoezo geen tijd voor fitness? Tijd is prioriteit! Bel nú  voor jouw eerste vrijblijvende proefles…

Afslanken

Verantwoord en duurzaam afslanken is een vak apart. Wist je dat 97% van alle mensen die via shakes of een crashdieet afslanken, zijn na 5 jaar nog zwaarder is dan toen ze begonnen? Wij weten hoe lastig het is om permanent op een gezond gewicht te blijven. Onze lifestyle-adviseurs helpen je graag om via meer beweging en gezonde voeding slank te worden en te blijven: Lees meer over afslanken bij Nije Balans

ikwil-fit-en-vitaal-zijn

Op zoek naar fitness onder professionele begeleiding en meer dan 50 leuke groepslessen per week in Lemmer en omgeving? Boek nú een gratis proefles!

*  DISCLAIMER: Behaalde resultaten zijn afhankelijk van de inspanningen van de deelnemer. Deelnemers die zich houden aan de adviezen van de coaches halen de beste resultaten, worden sneller fit en zijn sneller op hun streefgewicht….