Lezing: De overgang is niet de ondergang!

Dinsdag 23 februari 20.00 uur

Tsja “de overgang” blijft voor veel dames ( en heren) een beladen onderwerp. Vooral geen sexy onderwerp volgens TV icoon Linda! En misschien is dat wel mede een reden dat we het er liever niet over hebben. Toch is het een puur natuurlijk fenomeen en zeker niets om je voor te schamen, iedere vrouw (en haar man) krijgt er mee te maken!

Deze nieuwe levensfase brengt lichamelijke maar ook geestelijke veranderingen met zich mee. Is dat allemaal zo erg? Nee hoor en gelukkig krijgt niet iedereen last van alle punten op de lange lijst van mogelijke bijwerkingen. Iedere vrouw beleeft het op haar eigen manier, jij en je lichaam moeten wennen aan de veranderingen en daar het evenwicht in (terug) vinden. Deze lezing vergroot je kennis, brengt je nieuwe inzichten en de tips en tops van Willemien bieden je ondersteuning.  Maak van de overgang een bijzondere periode in je leven.

Care for Women specialiste Willemien Kolhoff is gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Care for Women pleit al jaren voor meer vrouwspecifieke zorg. Het vrouwenlichaam is immers wezenlijk anders dan het lichaam van een man. Vooral verstoringen van het vrouwelijk hormoon oestrogeen veroorzaakt bij vrouwen een verslechtering van de gezondheid. Daarnaast is het prettig om geholpen te worden door een vrouwelijke zorgverlener, die voldoende tijd heeft en jou begrijpt.  http://www.zorgverleners.careforwomen.nl/zorgverleners/willemien-kolhoff

Willemien Kolhoff: 06-18124777

  • Dinsdag 23 februari
  • Gratis voor leden van Nije Balans 
  • maximaal 1 introducee p.p.
  • Tijd  20.00- 21.00 uur
  • Plaats: Nije Balans
  • De lezing gaat bij minimaal 8 personen 
  • Maximaal 15 personen

Geef je nu op bij de balie of via de link

Leuke voorstelling: Opvliegers
https://www.youtube.com/watch?v=Xjjs43lEIHw

Speelschema en boekingen Opvliegers:
http://www.ntk.nl/voorstelling/opvliegers