Langer leven door fitness?

nije-balans-egym

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Op verjaardagsfeestjes vragen inactieve mensen me vaak waar al dat sporten nou eigenlijk goed voor is. Als lifestylecoach in hart en nieren ben ik altijd bezig om mensen in beweging te krijgen (en te houden.) Ik praat vaak en graag over mijn vak. Veel mensen vragen me vaak: Leef je nou ook langer door aan fitness te doen? Daarover zijn de meningen verdeeld want iedereen kan ziek worden maar fitte mensen hebben aantoonbaar meer fitte jaren dan onfitte en inactieve mensen.

Genen, voeding of bewegen?

Natuurlijk spelen zaken als genetische aanleg en goede voeding ook een belangrijke rol bij gezond ouder worden maar als je langer zelfstandig, mobiel en pijnvrij thuis kan blijven wonen is toch ook een geweldig resultaat? Van op de bank zitten en TV kijken met een zak chips wordt niemand gezonder. Dus neem voor jezelf de proef op de som en investeer wekelijks 2 uurtjes in je gezondheid. Je voelt direct het verschil!

10 voordelen van Fitness:

  1. Je voelt je fitter

  2. Je ziet er beter uit

  3. Meer energie

  4. Meer zelfvertrouwen

  5. Minder stress

  6. Je mag meer eten en drinken (zonder aan te komen)

  7. Je slaapt beter en dieper

  8. Sterkere spieren, botten en pezen

  9. Minder kans op suikerziekte, hart en vaatziekten en hoge bloeddruk

  10. Je libido (liefdesleven) verbetert

 

Reageren op deze blog of heb je inspiratie nodig? Mail me via : erik@nijebalans.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row]