eGym.

eGym: Fit & Vitaal in 2 x per week 30 minuten met 100% tevredenheidsgarantie!

Wil je makkelijk en snel fitter & vitaler worden ? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden en wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-cirkel (bekijk de video)

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische fitness-toestellen. De eGym-Coach stelt alle toestellen nauwkeurig voor je in. Je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je eigen chip. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete training voor het hele lichaam doet. Zónder wachttijden, zónder blessures en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke beeldscherm uitgebreide trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij volautomatische toestellen
  • Effectief, je wordt fit & vitaal in 2 x 30 minuten per week
  • Makkelijk, je persoonlijke chipkaart onthoudt je instellingen
  • Resultaat gegarandeerd door optimale begeleiding
  • Altijd & overal inzage in je resultaten via internet
  • 100% tevredenheidsgarantie

Wat kost het?

Nog geen lid? eGym vanaf 5 extra per maand* 

Niet tevreden over eGym ? Geld terug!

Zelf ervaren hoe eGym aanvoelt? Boek nú een gratis proeftraining! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

* (prijs eGym is exclusief normale prijs lidmaatschap)

*DISCLAIMER: Behaalde resultaten zijn afhankelijk van de inspanningen van de deelnemer. Deelnemers die zich houden aan de adviezen van de coaches halen de beste resultaten, worden sneller fit en verliezen meer kilo’s ….